babysign.nl

Just another WordPress site

10 manieren om een geboorte te krijgen

Verloskundige Rotterdam

Verloskunde is een specifieke tak van de medische praktijk die gespecialiseerd is in de zorg voor de aanstaande moeder en haar zwangerschap. De naam is afgeleid van het woord mowneye, wat “op het gemaaide” betekent, een plaats waar vrouwen samenkomen om nieuws en uitdagingen te delen. Verloskundige zorg is gericht op uw welzijn. Het is een wetenschap en kunst van zorg en kennis voor vrouwen die zwanger zijn, zodat je lichaam wordt ondersteund en ervan geniet. Verloskundigen zorgen voor je tijdens je zwangerschap, na de bevalling en in de jaren die volgen. Het is nuttig om een cursus bevallingseducatie te volgen voordat je aan een zwangerschap begint. Je verloskundige zal ook een kopie van je dossier bijhouden en je op de hoogte houden van de veranderingen tijdens je zwangerschap.

4. Castor olie:

A. Het voorkomt infecties en verbrandt calorieën. U kunt ricinusolie gebruiken om pijnen te verzachten, maar ook om meer energie te krijgen en alerter te zijn. Veel water drinken is belangrijk. Neem je prenatale vitaminen en overleg met je verloskundige. Neem voldoende rust en drink veel vruchtensap en ijslolly’s.

Een unieke bijwerking van de Castor Olie is dat je hoogte voelt. Het verklaart de pijn die je voelt en de krampen. De pijn kan komen en gaan, maar je zult het gevoel van hoogte hebben wanneer je Castor Olie gebruikt.

5. Dilatatie en stroming:

De baarmoeder moet kunstmatig worden verwijd om de baby door het geboortekanaal te laten gaan. De verloskundige kan een speciale techniek gebruiken, zoals het wiegen van het bekken, waarbij extra druk op het gebied kan worden uitgeoefend om uw baby door het kanaal te helpen. Deze techniek zorgt voor een rustige geboorte en helpt het risico op infecties te minimaliseren.

6. Concentreer je op het positieve:

Als het pijnlijk is, maak er dan een punt van om je te concentreren op de positieve dingen van de geboorte van je baby. Het is zo veel aangenamer om je te concentreren op iets anders dan de pijn. Het is beter om je te concentreren op de verpleegkundigen, hun harde werk en het feit dat ze graag met je werken en je helpen. Concentreer je ook op het feit dat je binnenkort je baby zult ontmoeten, in plaats van je op de pijn te concentreren. Als je je concentreert op de vreugde van de geboorte, zul je de pijn kunnen vergeten.

7. Er zijn geen gewone dagen:

Er zijn geen buitengewone dagen. Het is een wetenschappelijk feit dat er in elke maand slechts periodes van 14 dagen zijn. Het betekent dus niet dat de slechtste dagen een stapel van de slechtste dagen zijn. Dat is niet de realiteit. U zult geen uitzonderlijke dagen hebben. U kunt gevraagd worden om te bevallen op Noch bezette zaterdag, dus de slechtste dag is de woensdag die in december valt. Ook als de slechtste dagen komen betekent dat niet dat je die dagen hebt gekozen. Uw vroedvrouw heeft genoteerd wie vraagt wanneer u bent uitgerekend en zal er dus op bedacht zijn wanneer die dagen vallen.

8. De wachttijd voor de bevalling wordt korter:

De wachttijd voor je bevalling wordt dus korter. Met 7 – 8 weken zal de baby gewend zijn aan het feit dat hij in je zit. De volgende die naar binnen gaat is je baarmoeder. Het is dus minder pijnlijk om nu te bevallen. De baby staat meer in contact met de buitenwereld en voelt zich niet meer zo “zweverig” als in de baarmoeder.

9. Uw keuze van geboorteplaats:

Er is geen goede of foute plaats. Je geboorteplaats is je huis, je geboorteplaats is waar je een nieuw leven ter wereld brengt. Het kan een ziekenhuis zijn, een geboortecentrum, de achterkant van een kerk, de overvolle menigte van mensen in Aziatische restaurants, de parkeerplaats van een kruidenierswinkel, of een oude kamer in je huis. Maak het uw wens en keuze.

Lees meer

Badkamer accessoires 
Woondecoratie 

Leave a Reply

Your email address will not be published.