babysign.nl

Just another WordPress site

De geboorte van uw baby

 

zwanger

Een volle blaas tijdens de geboorte van uw babyDit klinkt vreemd voor de verloskundige, maar als u een volle blaas had tijdens de bevalling, is er voor de technicus niet veel te zien. Het kan zelfs zijn dat je de hartslag van je baby hoort tijdens het onderzoek. En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, voel je misschien de drang om je baby te voeden.

Foetale noodDe hartslag is niet waarneembaar, maar u voelt dat het niet goed gaat met uw baby. U roept om assistentie en de verpleegster komt met de EKG andilles test. De resultaten zijn negatief voor foetale nood als gevolg van de nekligging.

Een lage rug “overspant” zijn hoofdEen lage ruggengraat hoeft niet te worden onderzocht. Het enige waar de technicus naar kijkt is of het hoofdje en de schouders bewegen of niet. De verpleegster legt uit dat de baby aan het rusten is. Als het hoofdje ronddraait of schopt zal ze verdere hulp bieden.

BevallingstrainingDit is een echografie van twaalf weken die hieronder wordt beschreven.

Routine van de echografieDe moeder is rustig en ontspannen, haar benen zijn gekruist en de handen van de baby worden boven haar buik gehouden. De technicus begint de sessie door de baby te beschermen tegen ongewenst direct contact, door de technicus voorzichtig op zijn plaats te zetten op een stevig kussen. De technicus begint met het onderzoek. Zij kan de baby op de buik van de vrouw leggen, wat misschien niet comfortabel is voor haar. U kunt het gevoel hebben dat de echoscopiste bovenop u ligt, vooral als u het gevoel heeft dat u hard aan het persen bent.

Samenstellen en bepalen van vruchtwaterHet vruchtwater of de zak kan dit zijn –

De technicus legt de benen van de baby op een tafel in de röntgenkamer.

,) trekt zij de vloeistof met een zacht staafje en een naald op en doet deze in kleine doorzichtige bakjes.

Als het vruchtwater erg dun is, zal de technicus een ademhalingssonde gebruiken om de hartslag van de baby te bepalen.

of zij kan een bloedtest gebruiken om de zuurstofverzadiging van de baby te berekenen.

controleert de technicus de reflexen, de hartslag en de bloedsuikerspiegel van de baby.

of ze kan het geslacht controleren.

) kan de technicus ook speciale apparatuur (de “turn detector” genoemd) aanzetten om de hypothenar-statistieken van de baby te tellen

,) of zij kan thermometers gebruiken om de lichaamstemperatuur van de baby en andere te controleren.

) zal de technicus een patroon maken van het vruchtwater om het geslacht van de baby te bevestigen, en ook om de plaats van de baby in de baarmoeder te voorspellen. De sonoloog zal nu de baby in de baarmoeder plaatsen, en de baby zal klaar zijn voor de bevalling.

of de baby krijgt vóór de bevalling een echografie van zijn grootte en gewicht. Sommige artsen nemen het vruchtwater af vóór de bevalling. Er wordt dan een vruchtwaterpunctie gedaan om een deel van het vruchtwater af te nemen.

of de baby krijgt een echografie voordat het geboren wordt

De baby of de moeder krijgt prenatale vitaminen en een assortiment andere supplementen, ijzer, calcium, foliumzuur, proteïnen en anti-infecteermiddelen. De baby zal de best mogelijke prenatale zorg krijgen.

of anderszins medische tests zullen worden uitgevoerd, en een baby zal worden gecontroleerd op mogelijke problemen.

de baby krijgt een medicijn om het risico op infectie tijdens de geboorte te verminderen

,) de baby zal worden onderzocht door de kinderarts (urethitis, septikemie, enz.), en/of het kind zal worden onderzocht door de verloskundigen die gespecialiseerd zijn in prenatale zorg.

Als er tijdens de bevalling iets misgaat, kunt u worden overgeplaatst voor verdere begeleiding door de behandelend verloskundige.

De eerste keer dat u uw baby voor een 3d echo ziet, zult u waarschijnlijk niet in staat zijn de vage bijnamen te maken of de gezichten van uw ongeboren kind te herkennen. Als je de kleine vingertjes van je baby kunt zien, is het zeker de moeite waard. Een bijnaam of bekend gezicht zal pas na verloop van tijd duidelijk worden.

Er bestaat niet zoiets als een echografie bij een miskraam. De manier waarop een echografie in de VS wordt uitgevoerd, is niet vergelijkbaar met de manier waarop dat in het VK gebeurt. De cabines zijn niet zo steriel en niet zo nodig als in de VS. De technicus zal de baby voelen bewegen.

De eerste keer dat u de kleine vingertjes van uw baby ziet, herkent u waarschijnlijk meteen de ouder van baby en oom Jimmy of ze anderen in de kamer beïnvloeden, Breng tijd door met uw baby de eerste keer dat hij of zijAlla baby in uw handen is

De baby zal door de technicus op dezelfde manier worden bewogen en onderzocht als een baby in utero die in de baarmoeder van een traditioneel medisch bureau wordt bewogen en onderzocht.

Het monster van het vruchtwater wordt verzameld en naar het lab gestuurd voor screening of tests.Een echografie wordt uitgevoerd direct vanaf de datum van de laatste dag van de laatste menstruatie van de aanstaande moeder.

Lees meer:

Eva verloskundige

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.