babysign.nl

Just another WordPress site

Het belang van vruchtensappen

 

vruchtensappen

Wij begrijpen de rol van voeding in de ontwikkeling van de gezondheid, de intelligentie en het gedrag van een baby. Daarom nemen we altijd superfoods op in onze dagelijkse voeding, die boordevol essentiële voedingsstoffen zitten om de groei van een baby aan te wakkeren en de laboratoria op gang te brengen.

Vers fruit en groenten zijn de hoofdbestanddelen van het dieet van onze 4 maanden oude frootie. We geven haar fruit bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Ondertussen mengt onze expert het verse fruit met biologische yoghurt, biologische ontbijtgranen, en gesneden groenten zoals wortelen, selderij, komkommer, tomaat, lente-uitjes, en suikermaïs. Deze routine gaat ongeveer twee weken door totdat ons kleintje in twee keer kennis maakt met een nieuwe groep fruit.

Sinds het begin van haar leven als baby frootie weten we dat ze gezond en actief is. Nu als peuter vindt ze het heerlijk om te rennen, springen, zwemmen en met haar speelgoed te spelen. Haar energie is leuk om naar te kijken en haar concentratie bij het leren is uitstekend. Haar gezondheid heeft zich aanzienlijk ontwikkeld sinds ze drie maanden oud was frootie is haar eerste voedsel. Het is waar dat fruit erg zoet is als het met melk wordt gegeten en naarmate kinderen opgroeien, hebben ze liever chocolade, chips, koekjes en veel suikerhoudend voedsel. Toch weten we dat al deze tussendoortjes schadelijk zijn voor haar gezondheid en ervoor zorgen dat haar gewicht sneller toeneemt dan haar lichaam zou willen. Daarom schakelen we haar over op gezonde vruchtensappen om haar te helpen onnodig gewicht kwijt te raken.

Omdat de peuter lange tijd van haar melk verstoken blijft, schakelen we over op babyvoeding. Op die manier past haar lichaam zich natuurlijk heel snel aan. Het cruciale punt hier is dat ze haar melk moet blijven drinken. flesvoeding moet worden voortgezet voor maar niet langer dan twee maanden. Onze Rhiannon-pedalus is belangrijk voor de peuter om een snelle verbetering te krijgen in haar evenwichtige voeding en een toegewijde focus te krijgen in haar leren.

Lees meer:

Babyhapjes 8 maanden

Leave a Reply

Your email address will not be published.