babysign.nl

Just another WordPress site

Kinderfeestje Den Haag

Shish Kebab, Vlees Spies, Groentespies, Vleesproducten

Als Digital 65 vond ik The Children's Workshop via extremiteitstechnologie genaamd 'lean to lean'. In het lean to lean-project verplaatsen we alles behalve de basis voor het grootste deel. Het niveau van bewijs dat ik wilde brengen was hoog en ik en mijn man begonnen vanaf het begin de plannen voor het feest over te nemen. Door dit te doen, hebben we besloten om de kinderen bezig te houden met activiteiten die hen zouden voorbereiden op werkende en toegewijde volwassenen. Omdat ze allemaal hun eigen inkomstenbronnen hebben, kunnen ze beslissingen over financiën en uitgaven delen.

Het is belangrijk voor mij om te vermelden dat The Children's Workshop geen academische of academische vakken is. We laten ze spelen zoals ze willen, zolang het de kinderfeestjes niet verstoort of verpest.

Ik heb geprobeerd een feeststemming te creëren, dankzij enkele lichte romanpersonages, Jack en Gemeenschappen. Ik heb spelletjes en doe-activiteiten georganiseerd voor bijna elke leeftijdsgroep die ze aankunnen.

'Die waren niet erg goed voor de geneeskunde!'

Leg kinderen op hun buik en vraag hulp aan volwassenen.

Een stand-in voor gezondheid en veiligheid

De eerste activiteit die we deden was een vuur maken, ook al leken de kleintjes het alarm niet beter te kunnen horen dan wij. We hadden pleisters voor allemaal.

Om een ​​beetje losjes te spreken, gebruikten de volwassenen om de beurt iets om de vlammen te doven. Er is een oud MacDonald-lied over koken op het vuur. Zelfs mijn buurman Jamie was betrokken bij het koken. Dit komt zo dicht bij echt koken als mijn familie ooit heeft gekregen.

Onze eerste dance-off was met een trampoline. Ik wist dat ik niet met vuur mocht knoeien. We hadden allemaal plezier.

We hebben toen besloten om verse winterpakken te bakken om op de koude dagen te dragen en voorzitter een bordspel. Ons bordspel was Monopoly. Het werd overal gespeeld – geen elektriciteit. De eerste ronde werd langer gemaakt zodat de volwassenen in de groep konden spelen. De speler die elk "huis" voltooit (een nieuw huis ontwikkelen met de aanwijzingen die we keer op keer hebben gegeven) heeft gewonnen.

De tweede ronde zette ik de druk op. Ik had een grote partij handboeien gemaakt van een papieren handdoekrol, net als elk ander spel. Ik laat mijn kinderen de groenten van alle anderen sorteren. Terwijl papa toekeek, sorteerden ze zonder problemen. Onze winnaar was:

"De eerste persoon die Achilles thesin heeft gekreeftVrouw."

pauze Sure leverde de tweede ronde en liet de volwassenen hun werk afmaken terwijl ik de manchetten mocht doen.

Elk feest moet eindigen met een schoonmaakbeurt.

Op onze feestjes heb ik peperkoekkoekjes gemaakt en in koekjes gedompelde pretzels. Perfect!

Ik heb ook de ovenspray met glitter gebruikt. Dit was een grote hit.

We komen bij het eten, denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.