babysign.nl

Just another WordPress site

Terug Kinderkleding

 

In 2010 distribueerde MarMar haar honderdtweeënveertig soorten kinderkleding naar meer dan tweehonderd winkels in Denemarken, de Scandinavische landen en Zwitserland. Om het kinderkledingmerk MarMar te promoten, produceerde het Deense bedrijf de populaire korte tv-show. De showshort is met advies ontworpen om ouders te helpen bij het kiezen van kleding voor hun kleintjes. Het Deense bedrijf ondersteunt ook innovatieve, door de stichting geleide aanvullende borstvoedingsondersteuning.

De kinderkleding van MarMarMar is verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en thema's. Het merk maakt kinderkleding met een minimalistisch randje, voor een klassieke look die stijlvol blijft. Desalniettemin kleedt het merk kinderen op een traditionele manier die ook speelt met de Deense omgeving van het merk en elk uniek ontwerp weerspiegelt de draai van het merk aan kindermode.

De kindercollectie van MarMar is geïnspireerd op de manier waarop kinderen in Denemarken reageren op hun omgeving. Om dit te illustreren identificeert MarMar exotische items die aan bomen groeien, zoals mos op een magere boomtak of een liefdevolle glimlach op een verrast kind. Voor MarMar worden deze items echte "must have" stukken die onmisbaar worden in de kindergarderobe. Het kinderkledingmerk is dus niet alleen trendy; het is ook amusement voor kinderen.

Zo is de bubbelrok een van de unieke mode-ervaringen van de MarMar-kinderen. Het is op de volgende manier ontworpen. Allereerst ziet het ontwerp er wat ingewikkeld uit, want het is geen simpele stoffen bekleding. Een laag satijnzijde bindt het ontwerp van de meisjesrok. Eenmaal onthuld, zit de rok echter vol met doorlatend bubbelachtig schuim. Het schuim borrelt gedurfd rond de knie. Als de stof nat wordt, duwt de elastische kant van de rok deze voorzichtig langs de darm naar beneden, wat het ontwerp nog unieker maakt.

In de klassieke kinderkledingserie van MarMar vind je onder andere de peek&toe kinderbroeken. Deze collectie zit vol met frisse zomerse kleuren in lichte materialen met een baggy uitstraling. Het heeft ook een teen uit één stuk en een verstelbare taille. De kleuren variëren van bosbes, gingang, zonnebloem, amethist, wit, jade, aqua, corset, staal en meer. Het duurzame en lichtgewicht materiaal maakt het geschikt voor reizen met baby's. De kwaliteit is duurzaam en comfortabel voor kinderen tot 17 maanden.

De kinderkledingcollectie van MarMar Cardinal heeft de T-shirts met korte mouwen op innovatieve manieren ontworpen. Net als de halslijnaanpassing bij de kraag, maakt het trimmen van de kinder-T-shirts ze aantrekkelijker en leuker. Het aantrekkelijke en leuke ontwerp maakt de T-shirts geschikt voor de leeftijd van peuters. Bij de zoom eindigt het T-shirt in een lus zodat het niet in de luier kan komen.

Een ander uniek kenmerk van MarMar kinderkleding is de innovatieve matching van kleding uit verschillende seizoenen. Voor de zomer zijn de kleuren verfijnd met lichtblauw, voor de winter is het wintergrijs, paars en in een iets lichter groen. De shirts zijn vesten met kinderprint en voelen zo zacht en toch stevig aan. De tees hebben een polyester vulling, lichtvallend katoen. Op de borstzak staat het merklogo. Zelfs de kinderen vinden de kleding stijlvol en schattig.

MarMar heeft onlangs haar nieuwe kinderkledinglijn gelanceerd, de Flex Strip. Line Strips zijn verkrijgbaar in voorjaarskleuren, namelijk lichtblauw, jade, aqua en staal. Dingen om van te houden aan de Flex Strip-collectie zijn de casual pasvorm van de kleding, de prachtige tinten en de prachtige streeppatronen.

De MarMar kinderkleding is stijlvol, schattig, speels en zeer stijlvol. De prijzen zijn redelijk en er worden kortingen gegeven aan klanten die veel kleding online kopen. Voor wie een nieuwe kledingkast voor de kinderen wil, is MarMar kinderkleding een slimme keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.