babysign.nl

Just another WordPress site

Wat is ketting?

kinderwinkel

 

ico, Inc. is een organisatie zonder Babywinkel die weliswaar zit op alle klinische belang van Blockchain’s recente hype, maar toch verder de basis wil leggen voor echte Animal Charitygathy.org (atching hier als een cool acroniem!). Het doel van Chain is om fondsen te werven voor boeren in de derde wereld, met name Zuid-Afrika. Dat gezegd hebbende, gaat het niet alleen om liefdadigheid. Chain wil meer doen dan liefdadigheid, door geld in te zamelen voor de kinderen op de armste plaatsen waar kinderen het het zwaarst hebben. Iedereen die aan liefdadigheid geeft, zou moeten nadenken over hoe zijn donatie wordt gebruikt. Tenzij de donaties naar de arme man en/of het arme kind gaan, gaan ze naar dezelfde plaats als alle anderen Het is gemakkelijk voor ons om afgeleid te worden en de noden en behoeften van anderen te vergeten. Als iedereen zich op zichzelf concentreert, zal hij niet in staat zijn om op welke manier dan ook succes te boeken.

Chains is een uiterst relevante en noodzakelijke stem die hard nodig is in de wereld waarin we leven. Vooral als je muzikant bent en in de positie verkeert dat je fondsen moet werven voor een ontsnapping die door de muziekindustrie en de media diep verwaarloosd is. Misschien moet je een beter perspectief krijgen op waar je geld naartoe gaat en welke rol het speelt in de wereld om je heen. De kloof tussen de muziekindustrie (die alleen om winst geeft) en het echte leven van mensen kan alleen overbrugd worden door naar verschillende assen te kijken en je niet in te houden, en dat zou je ook niet moeten doen.

De kettingreactie van bewust worden van het lijden in Afrika en er iets aan willen doen is alleen geëvenaard door muziek, en nu met de komst van digitale opnames (die vaak goedkoper, draagbaarder en een heel stuk socialer zijn!) zijn niet alleen de distributiemiddelen overstroomd, maar is ook de macht om mensen via de media te beïnvloeden enorm toegenomen. Dit is de macht die ieder mens op deze planeet zou moeten hebben. Het is de muziekindustrie die zich moet realiseren dat als blijkt dat Platina alles is wat iemand echt nodig heeft na zijn kleine budget, zelfingenomen en hersenloos conformistisch (wat eigenlijk de manier is waar we allemaal aan gewend zijn geraakt), dan is het langere spel gecorrumpeerd en is het de beurt aan de rotter. De media moeten iedereen ter verantwoording roepen, niet alleen de voor de hand liggende fouten zoals Pet Shop Boys of Factory Records. De zakelijke muziekscene (die ook een van de meest effectieve manieren kan zijn om mensen te laten meedoen!) moet het idee van prestatie uitstralen en mensen op alle mogelijke manieren verheffen en ons voortdurend herinneren aan onze plaats in de samenleving; onze plaats in de Positieve Planeet.Muziek is de universele taal van de mensheid. Wanneer iedereen de kracht van geluid en teksten erkent, wanneer je emoties kunt creëren met een liedje, dan zal een enorme golf van mensen zich aangetrokken voelen tot je muziek omdat het iets extreem krachtigs doet, namelijk de manier waarop mensen denken veranderen. Empowerment, opbeurende en opbeurende teksten zullen de massa’s veel meer aanspreken als je alleen maar een melodie met een boodschap hoeft te creëren. Waarom zouden we onze opbeurende boodschappen dan beperken tot pop/rock/klassiek? Als het erop aankomt, is alle muziek in wezen populair, of het nu The Beatles zijn of Eminem. Met dat in gedachten, wat zou er gebeuren als een tekstschrijver teksten zou maken die een groep mensen aanspreken, een gemeenschap? Wat als een muziekstuk begon met de Neo-Consessen, maar vervolgens het individualistische individualisme van de jeugd wist aan te spreken? Is dat anders of minder creatief? Oberst zou op de goede weg zijn geweest, als hij (en anderen) de artistieke integriteit niet hadden gecompromitteerd om commercieel te overleven.

Hip Hop is een individualistische cultuur

Pop/Rock/Klassieke muziek is, voor het grootste deel, bekrompen. Iedereen ziet wat er in de hitlijsten staat, of op MTV en MTV Breakaway. Het kan ze niet echt schelen wat ze op de lokale radio met hun playlist overtroeven. Ze hebben geen idee van wat er in “the hood.” gebeurt, behalve wat ze op de radio draaien.

Daarom moet je Rap/Hip Hop/R&B/Soul/Folk muziek wat meer voor het voetlicht brengen. Gooi het niet alleen in de put van het belang van trompet of de gitarist. Luister naar de artiesten. Beperk je niet tot wat de radiostations of de muziekwinkels in jouw stad, dorp of gemeente, zingen en spelen. Breid je uit naar de artiesten buiten je gebied, ook al zijn ze misschien niet mainstream. Ja, ze zijn misschien niet zo populair als Beyonceremony, maar soulful of soulful of Jazz. Rap? Rock?

Lees meer:

Babykleding Dordrecht

Babywinkel Dordrecht

Babyverzorging

Wollen babykleding

Leave a Reply

Your email address will not be published.