babysign.nl

Just another WordPress site

What is a childbirth

Hypnobirthing is een compacte, gemakkelijk te volgen cursus over bevallingen, geschreven door Sarah Johnson, een voormalige vroedvrouw en de huidige assistente van Lamaze International (Lamaze is een van de meest erkende organisaties op het gebied van bevallingseducatie). Dit 28 pagina's tellende boekje is gemaakt om vrouwen te helpen bij hun beslissing om te kiezen voor een normale vaginale bevalling, ook al is deze natuurlijke aanpak misschien niet de meest populaire keuze.

De cursus is onderverdeeld in drie hoofdlessen, die elk verschillende aspecten van de bevalling behandelen: de fysiologische, de psychologische en de juridische. Deze lessen worden gegeven door%. u, gedurende uw hele zwangerschap.

De federale wet kennen – Het eerste grote deel van het boekje heet "De federale wet inzake Medicalalia". Dit deel staat op de achterkant van het boekje, zodat u het gemakkelijk kunt raadplegen. Het legt uw wettelijke rechten uit tijdens uw zwangerschap en de bevalling. Geen enkele sectie van dit boekje is op een logische manier vermeld, maar je zou kunnen aannemen dat het je wettelijke rechten uitlegt van om het even welke plaats, zoals de American Medical Association, Right to Dream of Peace beweging, en andere oorzaken of organisaties die het idee zouden kunnen ondersteunen.

Als de moeder kiest voor een keizersnede, en ze is aan het bevallen, dan zal de moeder en/of het kind ondervraagd worden door Valentinesti en de OB. Dit is een integraal onderdeel van je cursus, als je ervoor kiest om door te gaan.

Ken uw rechten – Dit deel werd ook niet vermeld, waarschijnlijk als u te rustig bent zult u het niet eens merken. De sectie die je het meest nodig zult hebben is de juridische sectie. In het juridische gedeelte van het boekje worden uw ouderlijke rechten uitgelegd. Maar er zijn nog andere belangrijke rechten die je moet kennen: je wettelijke rechten tijdens je zwangerschap, en je wettelijke rechten na de geboorte.

Wettelijke rechten – Een moeder krijgt de wettelijke rechten op een foetus bij een vaginale geboorte. Sommige pasgeboren baby's, die bij een vaginale geboorte zijn verwekt, zijn echter al erkend via de navelstreng. In geen geval mag een zwangerschap worden afgebroken, zelfs niet door middel van een abortus. Een rechter zal waarschijnlijk een abortus bevelen als de moeder of het kind schade hebben geleden door het proces van zwangerschapsafbreking. Veel rechten van moeders zijn vastgelegd in een Tsjechische wet. In de meeste andere, meer ontwikkelde landen lijkt geen wet te bestaan.

Vrouwen krijgen verschillende "levende baarmoeder"-bezittingen, zodra zij bevallen is, behalve wanneer zij een kamer lenen. Het concept van een "levende baarmoeder" wordt niet aanvaard in de quartiswetgeving. Dit brengt mij tot het tweede belangrijke punt.

Voor elke "welvaart" onder de wet: de vader, de rechtbank, de moeder, en het kind dat in de krant staat. Wij handhaven dit in deze cursus, omdat het volgens ons de enige manier is om je droom te verwezenlijken. Je kunt het niet oplossen zonder een achtenswaardige en redelijke houding ten opzichte van de wetten van het land waar je verblijft. In een land waar de moeder 's nachts naakt op zoek gaat naar de dokter. Waar de moeder meer betaalt voor onderwijs. Er zit meer diepgaande wijsheid in dit, "Natuurlijk, elke vrouw zou een "live geboorte moeten hebben, in haar eigen kamer."

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.